Catering
Oferujemy największy na rynku wybór słodkości serwowanych w formie bufetu – od szlachetnych deserów artystycznych, przez ciepłe lody na patyku skrywające w sobie paletę słodkich smaków, po ręcznie wykonane praliny i trufle.
Nasze propozycje słodkich bufetów są starannie przemyślane. Oferujemy unikalne ich aranżacje oraz szeroki wybór słodkości zachwycających kompozycjami smakowymi, przeróżnymi kształtami oraz kolorami, które możesz harmonizować ze stylem swojego wydarzenia.
Za niezrównaną ofertę cukierniczą Belvedere Catering odpowiada Szef Kreatywny Cukierni Belvedere Gourmet Group – Michał Iwaniuk, finalista World Chocolate Masters (WCM) – Paryż 2018. Mistrzostwa te organizowane są co 4 lata. Jest to najbardziej prestiżowy konkursu cukierniczego na świecie nazywany Olimpiadą Cukierniczą. Michał zdobył wówczas w klasyfikacji generalnej historyczne dla Polski 7. miejsce. Znakomity technolog, a jednocześnie artysta – ambitny, pracowity i nieprzeciętnie utalentowany, przełamuje standardy i stereotypy, kreując własną ścieżkę w cukiernictwie. Wytrwale wplata do swojej produkcji wątki polskie – smak trawy żubrowej, brusznicy, owoców z sadu i lasu, nie ulegając sezonowym modom
Kreacja słodkości w ofercie Candy Bar by Belvedere jest bezkonkurencyjna, co jest możliwe dzięki zaangażowaniu znakomitego zespołu, ale też oparciu produkcji na najlepszych, wyselekcjonowanych składnikach. Jako bazy używamy najszlachetniejszych odmian czekolady Cacao Barry® oraz naturalnych, lokalnych produktów najwyższej jakości, co decyduje o doskonałym smaku oraz nieskazitelności form.
candy bar
Prostota i elegancja stylizacji sprawdzi się podczas wydarzeń organizowanych w stylowych, nowoczesnych wnętrzach. Idealna kompozycja zarówno dla wydarzeń prywatnych jak i biznesowych. Złoty kolor słodkich zdobień podbija szyk prostych, deserowych form otulonych lustrzanymi wykończeniami o nasyconych kolorach czerni, bieli, brązu i czerwieni.
Menu słodkiego bufetu Nowoczesna elegancja:
candy bar
Oryginalna stylizacja bufetowa idealnie współgrająca z dekoracjami wpisującymi się w klimat imprez w stylach vintage oraz boho. Poprzez zachowanie nieregularności tekstur oraz bogate zdobienia świeżymi owocami wykończenie słodkości w bufecie przywodzi na myśl bliskość natury.
Menu słodkiego bufetu Zielony ogród:
candy bar
Stylizacja bufetowa stworzona z myślą o przyjęciach w klasycznym stylu bankietowym ale jej lekka stylistyka doskonale też sprawdzi się podczas przyjęć organizowanych na świeżym powietrzu. Proste formy deserowe utrzymane w pastelowej kolorystyce. Lustrzane oraz zamszowe wykończenia harmonijnie współgrają z naturalnymi teksturami wypieków bogato dekorowanych owocami.
Menu słodkiego bufetu Pastelowa fantazja:
candy bar
Stylizacja bufetowa utrzymana w stylistyce glamour. Idealnie komponuje się również z tradycyjnym stylem bankietowym. Desery w bufecie to różnorodność typów słodkości, ich form oraz wykończeń. Od lekkich tart, przez nowoczesne desery artystyczne i kultowe eklery, po klasyczne wypieki ułożone na paterach.
Menu słodkiego bufetu Złota finezja:
Realizujemy zamówienia na torty artystyczne oraz czekoladowe rzeźby jako słodki symbol przyjęć rodzinnych oraz ważnych wydarzeń firmowych. Torty odzwierciedlające identyfikacje wizualną Marki, z motywem przestrzennym oraz tortowe repliki wybranego motywu – mistrz czekolady Michał Iwaniuk odwzoruje z tego szlachetnego surowca nawet najbardziej wymagający pomysł. Każdy z przygotowywanych przez nas deserów artystycznych może stać się nutą smakową do wykonania tortu okolicznościowego. Możesz również samodzielnie stworzyć własną kompozycję smaków.
Zostaw nam wiadomość
Obserwuj nas: